Soundbar Installation för en 2005 Jeep Wrangler

Lägga till en soundbar till din Jeep är ett enkelt sätt att öka utbudet av ljud bilens stereosystem kan producera. En soundbar är ett enkelt men givande uppgradering eftersom den kan återge bas och frekvenser mellanregister bättre än fabriken högtalare. De flesta Högtalarpaneler kommer med fordon specifik monteringsverktyg för att göra installationen ganska lätt. Saker du behöver
högtalare avbitare
Wire
Visa fler instruktioner
1

Köp en soundbar för din specifika bilens årsmodell för att du har korrekt montering fästen och kommer inte att behöva borra några hål.
2

Koppla bort den negativa kabeln från Jeep batteri, som kommer att förhindra elektrisk skada som kan uppstå under installationen.
3

bort toppen från Jeep att ge enkel tillgång till störtbåge. Om du gör det kommer att möjliggöra en mycket större arbetsyta under installationen.
4

bort stoppning kring Jeep störtbåge genom att lossa kardborreband som håller den på plats.
5

Bifoga Soundbar till centrum stöd av Jeep s störtbåge enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av de medföljande fästen. I händelse monteringsbyglarna inte rada upp med fabrik-borrade hål, måste du borra nya hål.
6

bort stereo från instrumentbrädan i din jeep genom att referera till bilens instruktionsbok. Instruktionsboken ska ha särskilda riktlinjer för en 2005 Jeep.
7

Anslut högtalarkabeln till soundbar följer instruktionerna. Använd avbitare för att avlägsna den skyddande beläggningen runt kabeländarna för att säkerställa en god anslutning.
8

Kör högtalarkabeln till Jeep stereo. Dölj tråden genom att dirigera den genom störtbåge och under bilens mattor.
9

Anslut högtalarkabeln till baksidan av jeep stereo genom att referera kopplingsschemat i jeep bruksanvisning.

10

Anslut den negativa batterikabeln.
11

Testa Soundbar genom att starta Jeep och sätta på radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82396.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.