Hur man installerar en ny CD-spelare i en Mazda 626

Mazda ägare kan välja att byta ut sina andelar factory stereo för en mängd olika skäl. Beståndet radio i 626 är relativt underpowered jämfört med genomsnittet eftermarknaden CD-spelare. Signalstyrkan är det som gör bilens högtalare att leverera ett klart och kraftfullt ljud. Installera en stereo däck till Mazda 626 kräver speciella verktyg och lämpliga adaptrar för anslutning av nya enheten. DIN avlägsnande verktyg kan köpas genom en Mazda eller Ford återförsäljare. Du kan också klippa de två hörn av en tråd hängare till mode godtagbara ersättare. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter kit
Installation (medföljer nya CD-spelare eller eftermarknaden set) katalog kryssmejsel

Visa fler instruktioner
1

Höja huven på 626 och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batterikabeln inlägget. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabelns klämma. Flytta kabeln från batteriet tills den nya CD-spelaren har installerats.
2

Placera stiften på DIN demonteringsverktygen i öppningarna på vardera sidan av Mazdas stereo ansikte. Något pressa verktyg för att anpassa till stift med hålen. Skjut verktygen i hålen tills verktygen låses på plats.
3

Dra utåt på verktyg för att frigöra den fjäderbelastade mekanismerna på sidorna av stereon. Dra verktygen ifrån instrumentbrädan för att skjuta stereo från stereo montering dockan av 626.
4

Koppla de två vita plast kabelanslutningar från baksidan av Mazdas fabrik stereo. Koppla den svarta antennkabeln från baksidan av beståndet däck.
5

Skjut DIN buren (eller installation ärm /krage) i det tomma stereo docka. Mata stereo ledningar och antennkabeln genom framsidan av kragen.
6

Vik metallflikarna vid öppnandet av buren nedåt med en skruvmejsel. Flikarna säkrar hylsan på plats i dockan.
7

Anslut den vita plasten kontakter i stereo ledningar in i ledningar kontakter på kablaget adaptern.
8

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya CD-spelaren. Konsultera kabelhandboken sele adapter för exakta anslutningslägen och förfarande.
9

Anslut den svarta antennkabeln till uttaget märkt "FM-antennen" på baksidan av CD-spelaren.

10

Skjut CD-spelaren i Mazdas stereo docka. Skjut in enheten i instrumentbrädan tills den snäpper på plats inom anläggningen buren. Återgå till batteriet.
11

Byt negativa klämman batterikabeln på minuskabeln stolpen. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng huven på Mazda 626. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81482.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.