Hur Wire en Hyundai Sonata Radio

Hyundai Sonata har varit i produktion sedan 1985. Det är en populär och pålitlig bil, dock kan äldre modeller behöver en uppgradering till sina ljudanläggningar. Nyare Sonatas är utrustade med en fjärrkontroll förstärkare, en digital display som Hyundai kallar ett kommando modul och XM Satellite kapacitet. Det är mycket osannolikt att någon kabeldragning eller uppgraderingar skulle behövas i dessa fall. Äldre enheter, dock är väldigt användarvänlig för både stereo och uppgraderingar högtalare. Saker du behöver
1/4 tum socket set
Skruvmejselsats
Radiomonteringssats
Kopplingsadapter kit
Visa fler instruktioner
1

Dra av radion kåpa. Sonata har fjäderklämmor på baksidan av panelen. Dessa klipp skjuta in med ett snäpp och dra rakt ut med mycket liten ansträngning. På några modeller, kan det finnas några synliga skruvar som måste tas bort, men de allra flesta paneler kommer att dra bort.
2

Ta bort radion. Radion har fyra skruvarna som fixerar den på plats, två på varje sida av enheten. Ta bort skruvarna och dra ut radion. Dra ut kontakterna och ställa in radion åt sidan. Bifoga ett kit Kopplingsadapter genom att koppla in kontakten till det befintliga ledningsnätet. Detta gör att du kan installera en universell, eftermarknad radio utan skärning och lödning selen sladdar.
3

Installera Radiomonteringssats i ny stereo. Detta kit möjliggör slide-in kompatibilitet med fabrikens monterings krav. Satsen snäpper antingen på plats på stereon chassit eller hålls på plats med hjälp av skruvar.
4

Montera radion och byta trim. Anslut ledningar kontakter och antennen bly. Skjut apparaten på plats och sätt tillbaka de fyra skruvarna. Snap trim bezel på plats och testa radion för drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82016.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.