Hur man installerar ett kit Bilradio för en 1990 Honda Accord

Den 1990 Honda Accord är utrustad med en standard stereo med en AM /FM stereo och kassettdäck. Om 1990 Accord ägare väljer att uppgradera sina system eller ersätta en felaktig däck, kommer nyare stereo enheter måste anpassas för att passa in i Hondas stereo montering dockan. Använd adapter kablage för stereo-anslutningar och en Radioinstallationssats att passa däcket i Accord instrumentpanel stereo docka. Ta fabriken enheten innan dessa steg. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Aftermarket insättningshylsan
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven av Accord och koppla den negativa batterikabeln från batteriet. Vrid skruven på kabeln moturs med en 10 mm nyckel för att lossa kabeln tillräckligt för borttagning. Flytta till insidan av Honda.
2

Skjut stereo insättningshylsan in i den övre avdelningen av Honda /Acura radio kit. Vik metallflikarna ned med en skruvmejsel för att fästa hylsan i satsen.
3

Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av hylsan när du skjuter satsen i vakant stereo montering dockan. Skjut hela kitet i öppningen tills den snäpper på plats.
4

Anslut stereo ledningar kontakter till kabelnätet adaptern.
5

Anslut kabelstammen adaptern leder till baksidan av den nya radion. Uttagen är vanligt förekommande i det nedre högra hörnet på stereons baksida. Anslut antennkabeln från Accord s stereo kablage i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan av radion
6

. Antennen uttaget är ofta belägna på motsatta hörnet av stereons baksida. Radion i monteringshöljet
7

Slide tills den låses på plats. Återgå till Accord batteri.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman med nyckeln och stäng Hondas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81638.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.