Hur Wrap en baslåda

För att avsluta din subwoofer box, kan du täcka den med matta eller annat material. Detta kommer att täcka eventuella brister i träet och leder på lådan och ge den en proffsig finish. Lägga mattan kommer också att hjälpa försegla lådan, förbättra dess hållbarhet och hindra den från att vibrera mot andra hårda ytor, vilket kan orsaka surrande. Saker du behöver
Box mattan
Brukskniv
Häftpistol
Spraylim eller trälim
Visa fler instruktioner
1

Mät sidorna av din baslåda. Markera baksidan av mattan med ett mönster om 1/4-tums större än sidan av baslåda. Box matta är tillgänglig från tyg butiker och ofta från butiker bilstereo. Det är en matta speciellt framtagen för att linda högtalare kapslingar.
2

Klipp ut bitarna i lådan mattan med hjälp av skalpell.
3

Spray baksidan av tyget och sidan av lådan med spraylim eller sprida trälim runt. Placera tyget över sidan av rutan så lite material hänger över varje sida. Genom att placera lite extra material på när man lim och häfta mattan på plats, kan du matcha kanten av material för kanten av lådan lättare. Staple kanterna på tyget med häftpistol för att hålla den på plats.
4

Klipp överflödigt material bort med skalpell. Flytta långsamt och skär längs kanten av boxen, hålla kanten av materialet så nära kanten av rutan som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82368.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.