Hur Till Installera en förstärkare bilstereo

Förstärkare är viktiga komponenter till ett välljudande ljudsystem. Förutom volym, gör den extra kraft som tillhandahålls av en förstärkare bilens ljudsystem för att producera ett fylligt ljud, oavsett vilken typ av musik du kommer att spela. Medan det finns alltid möjlighet att betala för att få din nya förstärkare installerad, kan du installera det själv på kortare tid än det skulle ta att köra till installatören butik. Instruktioner
1

Koppla bort jordkabeln från bilens batteri. Jordledningen är den svarta kabeln ansluter batteriet till ramen av fordonet.
2

Anslut huvudströmbrytaren kabeln från den positiva inlägget på batteriet till förstärkaren. Detta kan vara en enkel process eller en mer involverad en, beroende på var i bilen du väljer att placera förstärkaren.
3

Anslut signalkablarna från förstärkaren till stereon. Kontrollera att signalkabeln och strömkabeln ta olika vägar genom fordonet, såsom hörbara störningar kan förekomma. Det vanligaste sättet att hålla de separerade kablar är att koppla den vänstra sidan av fordonet för en grupp, och till höger för den andra gruppen av ledningar.
4

Anslut förstärkaren turn-on bly från stereo till förstärkaren. Turn-on bly är en tråd som gör att förstärkaren för att slå på och stänga av från kontrollerna i bilens stereo.
5

Bifoga en jordkabel till förstärkaren från fordonets ram. Det enklaste sättet att ansluta jordkabeln är att koppla den till en bult som är en del av bilens chassi.
6

Anslut förstärkaren till högtalarna i bilen via vanlig högtalarkabel.

7

Anslut jordledningen till bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80639.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.