Hur man installerar en CD-spelare i en 1993 Honda Civic

Den 1993 Honda Civic är utrustad med en AM /FM-stereo kassettdäck. Medborgar-ägare som vill uppgradera sin stereo med en eftermarknad CD-spelare kan ha ett installerat av en bilstereo uttag eller göra det själva. Köp en fronten adapter eller använd installationen krage medföljer den nya CD-spelaren för att passa in enheten i Hondas stereo docka. Använd en adapter kablage för att ansluta Civic s stereo kablar till cd-spelarens uttag. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter krage
Installation (eller hylsa som medföljer på CD-spelaren)
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på din Civic och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabelns bulten och flytta kabeln från batteripolen.
2

Ta bort de fyra skruvarna på den nedre mitten instrumentpanelen med en Phillips skruvmejsel. Dra panelen från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två skruvarna i botten av stereon fästet. Skruvarna nås genom den nedre panelen (redan avlägsnats) och kan tas bort med Phillips skruvmejsel.
4

Dra stereo från Civic s stereo montering dockan. Koppla stereo ledningarna från baksidan av fabriken enheten. De ledningar grupperna är sammanlänkade av en plast tråd kontakten. Lossa kontaktstycket från stereo uttag. Koppla den svarta antennkabeln ansluten till uttaget på höger sida av radions baksida.
5

Placera CD-spelaren installation krage i den tomma stereo docka. Fäll ner metallflikarna inne i installationen krage med skruvmejseln. Flikarna säkrar kragen till dockan.
6

Dra Hondas stereo ledningarna från baksidan av stereon dockan och anslut kontakterna till motsvarande ledningar i kabelnätet adaptern.

7

in adaptern kablage leder och antenn kabeln till lämpligt uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Konsultera sele för instruktioner på adaptern kablage anslutningslägen.
8

Skjut nya däck i installationen kragen tills den snäpper på plats.
9

Byt nedre instrumentpanelen och de fyra skruvarna som håller fast den på instrumentbrädan.
10

Placera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra kabelns bulten med nyckel och stäng sedan Civic huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81498.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.