Så här byter Lager högtalare i en 2005 Ford Expedition

Högtalarna i bilen är en av de viktigaste delarna av stereon. De är den sista länken i kedjan av ljud redskap som låter dig lyssna på musik medan du kör. Att ersätta de befintliga fabriksinstallerade högtalare med högre prestanda eftermarknaden högtalare är ett utmärkt sätt att piggna upp ljudet i din bil. Den 2005 Ford Expedition är försedd med två par högtalare, monterade i de främre och bakre dörrarna. Dessa kan ersättas med gör-det-självare med användning av handverktyg som är lätt tillgängliga. Saker du behöver
Panel Tool Review Torx T20 drivrutin
7-mm hylsa och spärrskaft
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Pry upp strömmen stängs panelen på dörrens armstöd, med spetsen på en panel verktyg. Koppla kablagen från baksidan av omkopplaren panelen och ta bort panelen.
2

Kräng av plast panelen under dörren-pull handtag och ta bort två Torx T20 skruvar placerade bakom panelen.

3

bort två 7-mm-skruvarna från den nedre kanten av dörrpanelen med en 7-mm hylsa och spärrskaft. Ta en Phillips skruv uppifrån bakre kanten av dörrpanelen.
4

Bänd ut trim som omger dörren-release handtag med en panel verktyg och ta bort beklädningsdetalj.

5

Lyft luckan uppåt och bort från dörren.
6

bort fyra 7-mm-skruvarna från runt högtalaren omkrets med en 7-mm hylsa och spärrskaft. Dra ut högtalaren och koppla ur den.
7

Anslut den nya högtalaren i och testa dess funktion. Montera högtalaren i dörren med 7 mm-skruvarna och byt dörrpanelen och trim.
8

upprepa steg 1 till 7 för att byta högtalare i de andra dörrarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82006.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.