Hur du ansluter en eftermarknad bil stereo i en Honda Odyssey

Sedan 1994 har Odyssey fyllde rollen av minibuss för japanska biltillverkare, Honda. Honda Odyssey har haft många standard och tillval stereoanläggningar genom åren, från kassettbandspelare och CD-växlare, till satellit radiomottagare och Mp3-spelare. För att uppgradera fabriken systemet med en eftermarknad stereo, måste du först ta bort lämpliga streck panelerna i rätt ordning. När streck panelerna har tagits bort, är att ansluta en eftermarknad bil stereo i Honda Odyssey en enkel och ganska enkel uppgift. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Honda Odyssey och koppla loss jordkabeln från batteriets minuspol med 10mm skiftnyckel.
2

Bänd det nedre vänstra hörnet av centrala instrumentpanelen bort från instrumentbrädan inuti Odyssey med kåpa borttagningsverktyget. Flytta kåpa verktyget runt omkretsen av panelen tills den är helt befriad från instrumentbrädan.
3

Nå mellan kåpa och instrumentbrädan och koppla ledningarna fäst vid trim panel . Dra ledningarna varningsblinkfunktion i det övre vänstra hörnet av panelen, värmaren styrkablar i det övre högra hörnet av panelen, och innerbelysning styrkablar i nedre vänstra hörnet av panelen, bort från beklädnaden. Kläm den fjäderbelastade fliken låsmekanism för att koppla bort ledningar.
4

Ta bort de tre skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med Phillips-skruvmejsel.
5 < p> Dra stereoanläggning från stereo fäste tillräckligt långt för att nå alla anslutningar på baksidan av enheten. Dra ledningarna från baksidan av radion.
6

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern.
7

Sätt fronten adaptern i en stereo fäste. Dra stereo ledningar med kablage kopplad sele adapter, genom till framsidan av fronten adaptern. Anslut adaptern ledningsnätet till eftermarknaden stereo.
8

Skjut den nya stereon i fronten adaptern. Sätt tillbaka de tre skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med Phillips-skruvmejsel.
9

Anslut elektriska ledningar till varningsblinkersen, kontroller värmare, och innerbelysning kontroll på baksidan av kåpmittdel.
10

Placera kåpmittdel runt den nya stereon och trycker den mot instrumentbrädan tills klämmorna som håller fast den på instrumentbrädan är återkopplas.
11

Placera jordkabel runt minuskabeln inlägget av Odyssey batteriet och dra åt kabelns klämma med 10mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81051.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.