Hur du ändrar radion på en 2002 Chevrolet Suburban

Den 2002 Chevrolet Suburban kom med några olika stereo alternativ, beroende på vilken modell som beställdes från fabriken. Om din ursprungliga stereon är skadad eller trasig och du vill uppgradera, är ett billigt sätt att göra det för att byta ut den för en fabrik radio från en högre up modell av Suburban. Detta ger dina funktioner som din SUV gjorde ' t har, och kan även få upp andrahandsvärde i processen. Saker du behöver
kryssmejsel
Factory Suburban ersättare stereo
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna på botten av rattstången locket med Phillips-skruvmejsel. Dra av trim och luta kolonnen ner till sitt lägsta läge. Sätt nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till " On " position. Sätt foten på bromsen och flytta växelspaken till den lägsta tillgängliga fläcken.
2

Dra ramen runt mätaren klustret och radion instrumentpanelen med båda händerna. Nå bakom panelen och dra ledningarna på infattningen med dina händer, eller om det är nödvändigt, med en platt skruvmejsel.
3

Leta i flikarna på vardera sidan av radion. Tryck ner flikarna med tummen och dra ut radion i instrumentpanelen. Koppla ur kablarna och antennen från radion och ställ den åt sidan.
4

Anslut antennen och lager ledningar på baksidan av ersättning stereo. Skjut stereo i instrumentbrädan tills det gör ett klickande ljud, som indikerar flikarna har låsts in i instrumentbrädan.
5

Anslut ledningarna på radio bezel med händerna. Sätt tillbaka frontpanelen på instrumentbrädan genom att trycka den på plats för att säkra clipsen. Sedan flytta shifter i parkeringsläget och slå av tändningen. Sätt tillbaka locket rattstången med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81619.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.