Hur man installerar subwoofers i en Mustang

Installera subwoofers i en Ford Mustang kommer att dramatiskt öka basnivån bilens stereosystem kan återge. Subwoofers skiljer sig från alla andra typer av högtalare i det att de kan producera de lägsta basfrekvenserna. En lufttät baslåda med rätt interna utrymmet är lika viktigt för att duplicera exakt bas som subwoofern själv. Saker du behöver
Fordonsspecifika baslåda
Subwoofer
Förstärkare
Installationssats
Speaker avbitare
Wire
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

köpa ett fordon-specifik baslåda med matchande subwoofers. Fördelarna med att använda ett fordon-specifik baslåda är många, bland annat en lufttät tätning som garanterar prestanda subwoofer topp. Skåpen är tillverkade av polyeten med hög densitet harts och är specialbyggd för att passa ett visst fordon som en Ford Mustang. Vissa fordon-specifika subwooferhöljet säljs med subwoofers redan monterade på inneslutningen. Köpa en av dessa enheter eliminerar behovet att matcha specifikationerna för subwoofern till inneslutningen och säkerställer optimal subwoofer prestanda.
2

Använd arket subwoofer specifikation som tillhandahålls av tillverkaren för att köpa en matchande förstärkare. En förstärkare som uppfyller riktlinjerna för den subwoofer tillverkare kommer att tillhandahålla den nödvändiga kraften för subwoofern att fungera korrekt.
3

Köp en förstärkaren. Satsen innehåller allt du behöver för att koppla din förstärkare enligt tillverkarens anvisningar, bland annat en röd power wire med in-line säkring som skyddar din förstärkare och subwoofer från elektriska skador.
Installation

4

Koppla bort den negativa batterikabeln. Detta kommer att förhindra elektriska skador på din nya förstärkare, subwoofer och fordonet under installationen.
5

Bestäm var förstärkaren och subwoofern kommer att monteras i din Mustang och ställa dem på plats.

6

Kör den röda strömkabeln med in-line säkring från fordonets batteri till förstärkaren. För att göra detta måste du köra tråden genom fordonets brandväggen genom att antingen använda ett befintligt hål eller borra en ny. Anslut den inte till batteriet.
7

bort stereo från instrumentbrädan i din Mustang genom att följa anvisningarna i bilens instruktionsbok. Detta förfarande varierar för olika år bilmodell.
8

Slutför förstärkaren installationen genom att ansluta den till stereon följa anvisningarna som medföljde förstärkaren.
9

Run högtalare kabeln från förstärkaren till subwoofers. Använd en avbitartång för att beröva den skyddande beläggningen från änden av högtalarkabeln för att säkerställa korrekt anslutning till förstärkare och subwoofers. Titta på kopplingsschemat som medföljde förstärkaren kommer att visa dig vilken tråd går där.
10

Montera förstärkaren och subwoofers använder hårdvara som följde med dem.
11

Installera om stereon och anslut förstärkarens röda strömkabeln till pluspolen på bilens batteri.
12

Anslut den negativa batterikabeln och testa installationen genom att starta din Mustang och vrida på stereon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82395.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.