Hur ändrar jag CD-spelare i en 2004 Chevy Venture?

Den 2004 Chevy Venture levereras med en vanlig AM /FM CD-spelare. Ägare av minibuss kan välja att uppgradera beståndet enhet med en eftermarknad stereo eller kan bli tvungen att ersätta en felaktig aktie. Du kan ta din Venture till en bil-ljud tekniker byta fabriken däck, eller så kan du köpa ledningar och stereo monteringsadaptrar och installera en ny CD-spelare själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo fronten adapter
GM antennkabel adapter
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för Venture för att få tillgång till jordkabel ansluten till batteriet. Ta bort den svarta gummit täcker från den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller fast jordkabeln till den negativa batteripolen inlägg med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från stolpen och ställ den åt sidan.
2

Dra mugghållaren från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna på undersidan av mugghållaren facket med en Phillips-skruvmejsel. Skjut hela brickan från instrumentbrädan.
3

Bänd kåpa som omger Venture s stereo montering och klimat kontrollknapparna med en kåpa borttagningsverktyg.
4 < p> Ta bort de två bolt skruvarna på vardera sidan av stereon fästet med en 10 mm hylsa och kör. Skjut stereoanläggning från stereon dockan. Koppla stereo ledningar kontakterna från baksidan av stereon. Koppla loss antennkabeln från baksidan av enheten.
5

Skjut GM eftermarknaden stereo adapter i tomma stereo docka. Sätt tillbaka de två bolt skruvarna i sidorna av adaptern med uttaget och kör. Dra stereo kablage och antenn kabeln genom att på framsidan av kortet.
6

Anslut Chevy stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Sätt in adapterns bly kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut antennkabeln till GM antennadaptern. Anslut antennen adapterkabel till uttaget på nedre högra hörnet av den nya stereon.
7

Skjut stereo i GM fronten adaptern tills den snäpper på plats. Byt kåpa runt stereon och kontroller klimat. Tryck hårt mot panelen tills den snäpper på plats på instrumentbrädan.
8

Byt mugghållaren på spåren inne i utrymmet under stereon. Skruva i de två skruvarna som håller fast mugghållaren till de skjutbara spår. Skjut mugghållaren i instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
9

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Placera den svarta gummibeläggning tillbaka över den negativa batteripolen. Stäng Chevy Ventures huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81694.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.