Lägga på en AUX till GM Stereoapparater

GM fordon är utrustade med en mängd olika alternativ för bilstereo. Ägare kan välja från navigeringssystem till trädgård-sort cd-spelare. För att installera en extern enhet som exempelvis en iPod eller Sirius Satellite Radio mottagare, behöver du en stereo däck som accepterar en AUX-ingång. Hjälpingångarna på fabriksinstallerade stereoapparater är placerade på framsidan av radion. För GM fordon utan en inbyggd AUX-ingång, måste du lägga till en till ledningarna för radion. Du kan ha AUX linjen installeras av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du lägga till en själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter
FM-sändare
10mm nyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven. Koppla bort den negativa batterikabeln från GM batteriet med en Phillips-skruvmejsel eller 10mm nyckel. Placera kabeln på avstånd från den negativa ledningen tills AUX-ingången är installerad och stereon återförs till streck.
2

Ta bort skruven i instrumentpanelen under rattstången med en Phillips-skruvmejsel . Addera 3

Dra instrumentpanelen från hela instrumentpanelen instrumentering. Panelen kommer att dra bort från instrumentbrädan för hand.
4

Dra instrumentbrädan kåpa omger stereon bort från instrumentbrädan för hand. Ta tag i panelen längst ned och arbeta händerna runt omkretsen tills den är fri från instrumentbrädan. Nå runt och dra ledningar från vreden klimatkontroll.
5

Ta bort de två 7mm skruvbultar på vardera sidan av stereon med en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från fästet. Dra ledningarna från baksidan av stereon och koppla dem till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till radion.
6

Placera FM-sändaren rutan i handskfacket bredvid stereon. Mata ledningarna sändaren leder fram till stereon dockan. Anslut sändaren leder till kabelnätet adaptern. Byt ut stereon i dockan. Skruva i de två skruvarna på sidan med en skruvmejsel.
7

Anslut ledningarna till rattarna klimatreglering, på baksidan av instrumentbrädan trim panel. Återgå instrumentpanelen på instrumentbrädan. Panelen kommer att snäppa på plats för hand. Byt instrumentbrädan som omger rattstången och skruva i skruven under ratten med en skruvmejsel.
8

Placera den negativa batterikabeln tillbaka på minuskabeln stolpen. Dra kabelns klämma med skiftnyckel eller skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80938.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.