Hur man uppgraderar Bilstereo i en Infiniti QX4

The Infinity QX4 fabrik stereo ligger nedanför instrumentbrädan paneler i stereo montering dockan. Infinity ägare som vill uppgradera sin fordonets bilstereo måste komma fabriken däck och ersätta den med en eftermarknad huvudenhet. Du kan välja att få uppgraderingen utförs av en professionell installatör eller köpa de nödvändiga adaptrar och göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench
Trim panel borttagningsverktyg
kryssmejsel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Oändlighetens huven och lossa bulten i slutet av grundstötningen kabelns klämma med skiftnyckel. Den jordkabel ansluter den negativa batteripolen på ramen av QX4. Lyft kabeln från batteriet och vila bort från batteripolerna. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd ventilerna ovanför stereo montage från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Koppla loss ledaren för kontakten för klimatkontroll ratten fäst på baksidan av panelen och ställ in ventilen bostäder åt sidan.
3

Ta bort de två skruvarna på toppen av stereo beklädnaden med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort panelen och koppla de två ledningar kontakterna i nederkant av panelen. Ställ panelen åt sidan.
4

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Infinity fabrik stereo med skruvmejseln. Skjut huvudenheten från stereon dockan och koppla stereo ledningar kontakter och antennkabeln från uttagen på aktiemarknaden stereons baksida. Ställ in stereon däck åt sidan.
5

Sätt eftermarknaden fronten adaptern i QX4 s stereo montering dockan. Skjut in adaptern i instrumentbrädan tills den låses på plats inom dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan på framsidan av fronten adaptern.
6

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Se adapterns handbok eller följa märkningen på ledningarna själva för vägledning. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya eftermarknaden stereo däck. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på baksidan av den nya huvudenheten.
7

Skjut nya stereoanläggning i fronten adaptern tills den snäpper på plats. Justera trim panel med stereo montering och anslut de två ledningar kontakterna i nederkant av panelen. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen att knäppa tillbaka den på Infinity instrumentbräda.
8

tillbaka de två skruvarna i ovankant av trim panel med skruvmejseln. Placera ventilerna nära toppen av instrumentbrädan och anslut ledningarna kontakten till uttaget för klimatet ratten. Tryck ventilerna på plats tills de snäpper tillbaka in i öppningen i toppen av QX4 s streck. Återgå till batteriet.
9

Placera jordkabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen inlägget. Dra åt bulten i slutet av kabelns klämma med skiftnyckel och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82562.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.