Hur man bygger en Sub Box för en 2004 Ford

En av de bästa sätten att öka volymen och tydligheten i din stereo är att lägga till en subwoofer till din egen stereo. De sub hjälper basen fylla din Ford genom att fokusera och sedan sprider basljudet. Oavsett vilken modell din 2004 Ford är, ska du överväga att bygga en egen sub box som gör att du kan passa dina sub till den perfekta utrymme samt vara den perfekta storleken för att få ut det mesta av din sub. Saker du behöver
Måttband
Subwoofer
1/2-tums MDF
Terminal cup
Jigsaw
Drill Skruvmejsel
Skruvar
Trälim
silikon täta
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i din 2004 Ford där du vill installera sub box.
2

Mått subwoofern och tillsätt 2 inches i diameter och djupet för att få djurutrymmets minsta storlek. Beräkna den inre volymen genom att subtrahera två gånger bredden av MDF från varje dimension och att multiplicera längden med bredden av höjden. Jämför denna volym till tillverkarens rekommenderade volymen som är skriven på den dokumentation som följde med sub.
3

Justera måtten tills du har ett hölje som passar på önskad plats i din bil eller lastbil och uppfyller tillverkarens rekommendationer. Skär ut sidorna ur MDF
4

. Klipp två bitar för fram att lägga styrka till den. Rita konturerna av subwoofern på de främre bitarna och borra ett hål i materialet du ska ta bort. Sätt ett pussel genom hålet och skär ut material för att göra plats för de sub. Använd samma metod för att skära ett hål i den bakre panelen för terminalen cup.
5

Montera lådan med hjälp av trälim och skruvar för att fästa ihop sidorna. Skruva långsidorna i kortsidorna för den mest styrka. Använd silikon täta för att täta insidan av alla lederna och lägga styrka.
6

Montera terminalen koppen i den bakre panelen och fäst den med skruvar. Anslut högtalarkabeln till de inre anslutningarna på terminalen koppen och köra tråden genom rutan till sub. Fäst högtalarkabeln till terminalerna på baksidan av sub, montera sub till sin plats och fäst den med skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82268.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.