Hur man installerar en föregångare Radio?

Du kan byta ut en radio stulits från din Chevy TrailBlazer, installera en ny modell utformad för att passa i TrailBlazer instrumentpanel. Du kan också välja en eftermarknad radio i bilen, om du vill ha en med bättre ljudkvalitet. Installera en radio i ett fordon som fortfarande har sin nuvarande modellen innebär att du måste ta bort den gamla radion först. Ta bort radion är den omvända proceduren för dessa steg. Saker du behöver
Wire Wrench
skärande /pressverktyg
Crimp caps
lödning pistol och löda spool
Krympslang och värmepistol
Skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Koppla loss batteriets negativa kabel, om det inte redan är bortkopplad, lossa muttern kabelklämma med en skiftnyckel.
2

Anslut ledningsnätet från fordonet till radions kontakten port och sedan vidare till steg 6. Fordonets kontakten passar om du installerar beståndet radion. Använd en adapter eller gå vidare till steg 3 om kontakten inte passar.
3

Kapa bilens ledningsnät med avbitare, om du måste använda sele som levereras med en eftermarknaden radio. Skala en tum av isoleringen från varje tråd och ansluta kablarna genom krympning (steg 4) eller lödning (steg 5), som du föredrar.
4

Tvinna ihop de blottade ledningar i färgkoordinerade trådar tillsammans , montera en krympning mössa på de anslutna ledningarna och klämma ett pressverktyg på locket för att dra den mot trådarna.
5

Peka på avskalde leder tillsammans, plats löda på tråd och värme tråden med en lödkolv, och se till att järnet inte vidrör lodet. Täck de blottade trådarna med krympslang och en värmepistol.
6

in radion och dess fäste på instrumentbrädan och tillämpa fästelement. Trailblazer tar vanligtvis tre skruvar som kräver en liten skiftnyckel eller skruvmejsel.
7

Anslut bilens tillbehöret trimplatta över instrumentpanelen, fästa den på plats och tillämpa sina monteringsmuttrarna med en skiftnyckel.

8

Anslut isolatorn panelen till instrumentbrädan med sina fästskruvar och en skruvmejsel. På vissa modeller, måste du även installera mittkonsolen med dess skruvar.
9

Anslut batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81947.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.