Hur man installerar högtalare Bilsubwoofer

Det finns knappast något värre än att klättra in i en snygg bil, bara för att upptäcka att det ljudsystemet låter fruktansvärt. En subwoofer och bra högtalare kan avsevärt förbättra den tillgängliga ljudkvalitet i bilen, vilket ökar det totala värdet på din bil. Installera nya funktioner ljudsystem är ett bra sätt att investera i ditt fordon. Saker du behöver
Kompatibel subwoofer och speakersAmplifier med tillräcklig strömstyrka för subwooferBolts och zip-tiesStandard ström och ljud wiringSoldering ironCopper löda
Visa fler instruktioner
1

Välj en subwoofer och högtalare som är kompatibla med din stereo, och som kommer att sätta ut tillräckligt hög ljudkvalitet för dina behov. Välj även en ljudförstärkare som kommer att sätta ut tillräckligt strömstyrka för subwoofern som du väljer.
2

Börja med att placera högtalarna i deras spår. Fast dem med bultar eller genom att använda zip-band. Bara vara säker på att högtalarna hålls tätt i deras utformade plats.
3

Run standard audio kablar bakom instrumentbrädan och genom dörrarna från stereon till högtalarna. Håll kablarna buntas och organiseras för att förhindra kortslutningar bildas. Twist och löda anslutningen och tråd ändarna.
4

Slå på stereon och testa högtalarna för att se till att de arbetar.
5

Placera förstärkaren enligt ett säte, i handskfacket eller på någon annan skyddad plats. Fäst den ordentligt med skruvar eller zip-band.
6

Montera subwoofer i bakluckan på bilen.
7

Run ljud och strömkablar från stereo till förstärkare. Sedan, vrid och löda kabeländarna.
8

Run audio kablar från förstärkaren till subwoofern. Igen, twist och löda ändarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80497.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.