Hur man installerar flera förstärkare och två basar

Genom att lägga till flera subwoofers till bilens stereo kommer du inte bara att kunna höra bas stereon har saknats, kommer du att kunna känna det. Subwoofers kan återge de lägre frekvenserna som små högtalare helt enkelt inte. En subwoofer kan dock inte drivas av stereons inbyggda förstärkare. En subwoofer måste anslutas till en extern förstärkare för att korrekt kunna utföra. Mono-kanals förstärkare har särskilt utformade för att anslutas till subwoofers och göra ett utmärkt val för att driva större högtalare. Saker du behöver
Skiftnyckel
Skruvmejsel
Wire strippor
Två förstärkare elkabelsatser
14-gauge högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bilens motorrum. Leta rätt på batteriet. Lossa den svarta negativa (-) batterikabeln en skiftnyckel
2

Avlägsna plastinfattning som omger stereon med hjälp av en skruvmejsel för att bända försiktigt bort från instrumentbrädan.. Ta bort skruvarna som håller stereon på plats med hjälp av en skruvmejsel. Skjut stereo framåt, utsätta trådarna.
3

Lokalisera stereons blå tillbehör tråd. Ta en 1/4-tums avsnitt av plast skyddande beläggning, utsätta bare tråd. Tvinna ihop de blottade ändarna av matchande blå trådarna från två kit förstärkare ledningar runt nakna delen av tillbehöret tråden. Route är en av de blå trådarna till en av de två mono-kanals förstärkare. Route andra blå kabeln till den andra förstärkaren. Fäst varje kabel till motsvarande förstärkare med en skruvmejsel.
4

Anslut de röda strömkablarna med in-line säkring från båda kit förstärkare ledningar till den positiva (+) batteripolen med hjälp av en skiftnyckel och nötter tillhandahålls. Dra varje strömkabeln genom ett befintligt hål i brandväggen och förstärkaren. Säkra en strömkabeln till en av de två förstärkarna och den andra kabeln till den andra förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel.
5

Fäst bruna jordkablar från både slutsteg kabelsatser till varje förstärkare med en skruvmejsel. Fäst den andra änden av varje kabel till en ren metall del av fordonet med den medföljande skruven och en skruvmejsel.
6

Propp en uppsättning RCA patchkablar från en av de kit förstärkare ledningar till en av RCA lågnivåutgångar på baksidan av stereon. Rutt kopplingskablarna till en av förstärkarna. Anslut kopplingskablarna in i RCA-ingångar på förstärkaren. Anslut RCA patch kablar från den andra förstärkaren kabelsats till den andra uppsättningen RCA lågnivåutgångar på baksidan av stereon. Rutt kopplingskablarna till den andra förstärkaren. Anslut kopplingskablarna in i RCA-ingångar på förstärkaren.
7

Skär fyra avsnitt av 14-gauge högtalarkabel lång nog att nå från varje förstärkare till subwoofern du planerar att ansluta den till. Avlägsna 1/4-tums av plasten skyddande beläggningen från båda ändarna av varje tråd.
8

Anslut änden av en tråd i den positiva utgången på en av förstärkarna genom att trycka ned tumfliken och sätter den bara tråden slut. Sätt i den andra änden i den positiva ingången på en av subwoofers. Anslut en annan del av kabeln i den negativa utgången på samma förstärkare. Sätt i den andra änden i den negativa ingången på samma subwoofer.
9

Upprepa steg 7 för att ansluta den andra förstärkaren till den andra subwoofern.
10

Skjut stereo tillbaka på plats. Säkra stereo med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck plastinfattning tillbaka på plats. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82733.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.