Hur att förbättra mottagningen Bilradio

Mottagningen på bilradion kan vara ett problem ibland, speciellt om du försöker att ställa in en station som inte har den högsta makten och sortiment. Höga stadens byggnader och överfarter kan störa signalerna, tillsammans med att vara för långt eller ens för nära signalens överföring. Merparten av tiden, beståndet antenn och mottagare installerad i bilen är inte av bästa kvalitet för att ge dig den bästa radiomottagning. Men det finns ett antal steg och enheter som kraftigt kan förbättra din bilradio mottagning. Instruktioner
1

Ändra antennen på din bil. En eftermarknad antenn kan ofta ge högre kvalitet mottagning än tillverkarens lager antenn (se Resources nedan).
2

Placera antennen så långt bort från motorn som möjligt, speciellt om du installerar en som behöver montering istället för att bara lägga den på gamla antennmonteringen. Motorns elektrisk urladdning kan orsaka störningar, vilket är anledningen till att många stick-typ antenner är monterade nära stammen. Addera 3

Installera en signal booster på radio eller förstärkare för att öka sitt sortiment (se Resurser). Dessa boosters inte alltid fungerar bra i städerna eftersom de inte kommer att hjälpa till med störningar från byggnader.
4

Byt radio med en high-definition en (se Resurser). Detta system använder "mångfald tuning" med två antenner, alternerande mellan de två antennerna och använda den med den bästa mottagningen i samma ögonblick.
5

Montera eventuell booster eller förstärkare du installerar så långt bort från antennen när du kan, eftersom deras nätaggregat kan också avge högfrekventa vågor som kommer att störa radiomottagning.
6

Hitta den bästa platsen på din bil för att dra kablarna ansluter dessa enheter. Detta kan variera beroende på bil, men hålla dem borta från motorn, effektförstärkare, färddator och ledningar makt. Slå in anslutningen mellan kabeln och tuner behållare eltejp, detta håller pluggen är metallhöljet från vidröra bilens chassi
7

Kontrollera din antenn är marken är den bästa platsen möjligt.. Se till att metall-platsen du använder (oftast på chassit) har någon färg eller korrosion på den exakta platsen. Coat den exponerade metallen område med silikon lim eller fett efter grundstötning tråden för att förhindra korrosion och oxidation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80576.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.