Hur du ansluter en Sony XM-D400P5 Förstärkare

Sony XM-D400P5 är en bilstereo förstärkare som skickar ljudsignalen från stereon till bilens högtalare. En förstärkare kan du få en högre volym på högtalarna och ha direkt kontroll över kraftfulla stereoanläggningar. Koppla ihop Sony XM-D400P5 utgör en liknande process för att med hjälp av en hem-baserade amp, eftersom alla kablar koppla upp i samma grundläggande sätt. Instruktioner
en

Slide både 30A säkringar in i sidan av förstärkaren. Denna förstärkare bör redan införas, om inte, kommer förstärkaren inte distribuera någon ljudsignal till högtalarna Anslut strömkabeln som går från bilbatteriet till förstärkarens "Power" port
2

.. Ligger på samma sida av förstärkaren som säkringen ingångarna är "Power"-porten den andra metallen kontakten på vänster.
3

Fäst jordkabeln (som löper från anslutningspunkten till höger om effekt hookup) till någon metall fäste på bilen, t.ex. en skruv bredvid din stol eller en metall handtag. Denna jordning förhindrar elektriska överbelastningar från att skada förstärkaren.
4

in kablarna löper från subwoofern till "Subwoofer Out" anslutningsportarna, som ligger på höger sida av förstärkaren. Sätt i kablarna, tryck sedan anslutningarna nedåt för att låsa trådarna på plats.
5

Anslut ljudkablar kör från varje högtalare till "Line-In"-porten på XM-D400P5 amp.
6

Sätt på hög nivå kabelingång anslutning till ingången förbindelse, som ligger till vänster om linjen-i hamnarna. Denna kabeln går direkt från stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81898.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.