Hur man installerar Auto Subwoofers

Installera subwoofers i en bil kan intensifiera kvalitet och prestanda på bilstereon. Subwoofers skapar lågfrekventa bastoner som inte kan bara höras, men också kände. Eftersom subwoofers kan variera i storlek och strömförbrukning, se till att köpa en baslåda som är utformat för att hålla din subwoofer. Se också till att din förstärkare har en lämplig uteffekt för din subwoofer. Underlåtenhet att köpa komponenter som är utformade för att fungera med varandra kan resultera i dålig ljudkvalitet eller ens skadade subwoofers. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer rutan
2 2-fot långa sektioner av högtalarkabeln
Förstärkare
1 1/2-tums skruvar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut en längd av högtalarkabeln till tråd terminaler med subwoofern. Tråden terminaler är placerade på magneten sidan av subwoofern. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till terminalen kopparna placerade på insidan av baslåda. Eftersom högtalarkabeln består av två individuella trådar, se till att sätta en av strängarna till de positiva terminalerna och den andra till negativa terminaler.
2

Placera tråden i baslåda och fäst subwoofern till boxen med hjälp av skruvar.
3

Anslut subwoofer rutan till förstärkaren. Fäst den andra längden på högtalarkabeln till terminalen koppen sitter på baksidan av subwoofern lådan och anslut den andra änden av denna kabel till högtalaren på förstärkaren. Återigen, se till att matcha upp de positiva polerna med varandra och de negativa terminalerna med varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81405.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.