Radio Installationsinstruktioner för en 2003 Ford Windstar

I lager stereo i 2003 Ford Windstar inkluderar en AM /FM-radio med inbyggd CD-spelare. Ford erbjuder valfria stereo enheter med multipel-skivors CD-växlare och andra funktioner som tidigare endast erbjuds genom eftermarknaden rutten. Windstar ägare som fortfarande föredrar att byta ut sin stereo däck med en eftermarknad däck har massor att välja mellan. När du har valt radio du vill installera, kan du antingen betala en professionell för att installera enheten eller göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10 mm nyckel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
Installation krage
Flat skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken Huvlås under Windstar instrumentbräda och flytta till framsidan av van. Lossa bulten som håller fast den negativa klämman batterikabeln till den negativa batteripolen med nyckeln. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta tillbaka till fordonets insida. Infoga DIN avlägsnande verktyg (eller tangenterna)
2

i hålen i vardera änden av fabriken stereons fronten. Skjut verktygen i öppningarna tills de låses på plats. Dra utåt på de verktyg för att engagera frisättningsmekanismer på sidorna av fabriken stereo. Behåll den utåtriktade spänningen på DIN-verktyg samtidigt dra fabriken enheten från Windstar s stereo docka. Dra radion tillräckligt långt från instrumentbrädan för att komma till alla anslutningar på baksidan av enheten. Addera 3

Koppla stereo ledningar kontakterna anslutna till uttagen på vänster sida av enhetens baksida panelen. Ta bort antennkabeln bly från antenningång på nedre högra hörnet av radions baksida.
4

Skjut installationen kragen (medföljer eftermarknaden radio) till vakanta stereo docka. Vik metallflikarna på insidan av hylsan utåt med en skruvmejsel. Mata stereo ledningar och antennkablarna genom baksidan av kragen när du sätter den i dockan.
5

Anslut stereo-kontakter ledningar bly med adaptern kablage leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av den nya radion. Sätt antennen bly i antenningången på baksidan av eftermarknaden radio.
6

Skjut in radion i stereon dockan (via installationen kragen). Tryck in enheten i dockan tills den låses på plats inuti kragen. Återgå till Fords batteriet.
7

Placera den negativa batterikabeln s klämma på den negativa batteripolen bly. Dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng Windstar huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81921.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.