Specifikationer för MTX åska 6500 Klass D Amp

Uppgradera en stereo lager bil kan ibland betyda att installera en förstärkare för att driva en subwoofer och högtalare. Amps varierar i pris och storlek beroende på märke, kanaler och matas ut. Den MTX åska 6500 Klass D är speciellt utformad för en enda subwoofer. Mått

Betraktas som en "relativt litet paket" av Crutchfield.com, mäter MTX åska 6500D 11.5 inches med 9,75 inches med 2,1 inches. Bredden och längden på förstärkaren gör det möjligt att passa under ett säte, den bakre brädan eller på subwoofern bostäder.
Output

fyra ohm Thunder 6500D viljan skapa 250 watt. Vid två ohm det skapar 500 watt. Den höga preamp ingång kapacitet kommer att stödja upp till åtta volt.
Säkring

75-amp säkring, enligt Crutchfield.com, kommer övermanna en standard 60-amp, 4-gauge wire kit om inget annat anges. När shopping för en wire kit, kom ihåg att se till att säkringen är minst 75 ampere.
Funktioner

En avstämbara inbyggd variabel crossover tillåter användare att skapa 40-200 Hz vid 24 decibel per oktav. I equalizer ingår en bass boost och en EBC3 port för multi-extern styrning ger ytterligare tuning kapacitet.
Fabriksgaranti

En standard fabriksgaranti omfattar ett år av defekta komponenter . Enskilda återförsäljare kan ge ytterligare garantier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81690.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.