Hur man installerar en CD-spelare i en 1992 Buick LeSabre

Beståndet systemet i en 1992 Buick LeSabre ingår ett kassettdäck och en AM /FM-radio. Byta ut radion för en CD-spelare krävs en ändring av systemet för att passa en eftermarknad spelare. Dessa ändringar görs enkelt med rätt adapter kit. När adaptersatsen skarvas in i bilarna radio ledningar, kommer det att ansluta med högtalare och kablar som följde lager med LeSabre. Saker du behöver
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Phillips skruvmejsel
Adapter kit
Wiring kontaktdon
eltejp
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven för tillträde till motorrummet. Skruva den negativa batterikabeln från batteriet med en hylsnyckel.
2

Bänd ansiktet plattan framför radion med en flat skruvmejsel. Bänd försiktigt så att frontplattan inte spricka eller gå sönder. Addera 3

Lossa skruvarna som håller radion på plats. Det kommer att finnas en skruv på vardera sidan av radion. Dra ut radion lätt att koppla ur ledningarna i ryggen.
4

Dra viktigaste sele ut på baksidan av radion genom att klämma frigöringsflikarna och dra bort från stereon. Dra antennkabeln ut genom att dra den tills den är fri från radion.
5

Skjut in adaptern montering i instrumentbrädan. Enheten låses på plats en gång skjutits in tillräckligt långt.
6

Ta ledningsnätet som kom med den nya radio-och adapternätet medföljer adapter kit och skarva samman trådarna. Alla kablar är färgkodade och de måste matchas med tråden med motsvarande färg. Vrid ändarna på båda matchande trådar i en ledningsdragning kontakt och pressa i mitten av ledningar kontakten tills båda trådarna låses in till kontakten. Slå in kontakten i eltejp för att täcka eventuella utsatta ledningar. Upprepa proceduren på alla sladdar.
7

Anslut sele på baksidan av radion och den andra änden i den Buick radio sele. Anslut antennkabeln i att det runda hålet på baksidan av radion.
8

Skjut radion i till instrumentbrädan. Dra åt de två skruvarna med en Phillips skruvmejsel för att fästa radion på instrumentbrädan.
9

Anslut minuspolen till batteriet med en hylsnyckel. Detta kommer att ge ström till bilen.
10

Vrid tändningen till "auxilliary" läge att testa radiomottagningen. Sätt i en CD för att testa ljudkvaliteten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82435.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.