Hur man byter en radio på en 2005 Honda Civic

I lager radioenhet i 2005 års Honda Civic är utrustad med en inbyggd CD-spelare och är anpassningsbar för satellitradio mottagning och extern enhet anslutning. För Civic ägare som vill ersätta stereon istället för att lägga till kringutrustning, många eftermarknaden alternativ finns tillgängliga. Du kan ha den nya radion installeras professionellt av en bilstereo tekniker, eller så kan du göra jobbet själv och spara pengar. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner

1

Dra Hondas spaken Huvlås placerad under instrumentbrädan på förarsidan av Civic och höja huven. Lossa bulten på den negativa batterikabeln klämma med en 10 mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Bänd kåpa kring spaken bort från mittkonsolen med ett trim panel borttagningsverktyg. Ta bort de två skruvarna i panelen med en Phillips skruvmejsel.
3

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av mittkonsolen med skruvmejseln. Skruvarna är nära baksidan av konsolen mellan sätena.
4

Bänd de två klippen från sidorna av konsolen nära instrumentbrädan bort från konsolen med kåpa borttagningsverktyget. Lyft konsolen panelen uppåt och ställ den åt sidan.
5

Öppna askkoppen och ta bort skruven på baksidan av facket med skruvmejseln. Bänd cigarettändaren panelen från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Ta bort de två skruvarna bakom panelen med skruvmejseln.
6

Bänd upp instrumentpanelen med stereon och styr klimatet från instrumentbrädan för hand. Ta bort de tre skruvarna bakom panelen med skruvmejseln och dra stereo montering av instrumentbrädan. Koppla stereo ledningar och antennkabeln bly från uttagen på baksidan av stereoanläggning.
7

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av Civic s stereo konsol med skruvmejseln. Skjut fabriken stereo ur hållaren och ställ den åt sidan. Skjut adaptern installationen fronten i hållaren och sätt tillbaka skruvarna i sidan. Sätt in den nya radion i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
8

Anslut stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningar kontakter sele leder in i uttagen på baksidan av den nya radion. Sätt Civic s FM-antennkabel till antenningången på baksidan av eftermarknaden radio.
9

Skjut stereo montering tillbaka in i Hondas stereo docka. Sätt tillbaka de tre skruvarna som håller instrumentpanelen i instrumentbrädan. Sätt tillbaka skruven på baksidan av askkoppen facket och stäng facket.
10

tillbaka de två skruvarna bakom cigarettändare panelen och placera panelen tillbaka mot instrumentbrädan. Tryck ordentligt för att knäppa den ljusare panelen till instrumentbrädan.
11

Byt panelen mittkonsolen. Sätt tillbaka de två skruvarna nära konsolens baksida. Sätt in de två klippen på framsidan av konsolen paneler och tryck dem på plats för hand. Sätt tillbaka de två skruvarna nära spaken. Byt panelen runt spaken och tryck fast runt det för att knäppa den på plats.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen bly inlägget. Dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng Civic huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81922.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.