Hur du köper en begagnad bil Amp

Bil förstärkare lägga nytt liv till bilens stereo. Men utan rätt förstärkare du inte kommer att göra ditt system bilstereo någon rättvisa. Att köpa en begagnad bil amp kommer att spara en massa pengar och du kan även hitta någon som säljer knappt används amp. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en mono, tvåkanals eller fyra kanals förstärkare. Vad du väljer beror på hur många högtalare du vill till makten och om du har en subwoofer. Tänk på vad som skulle vara bäst för den musik som du vill spela i bilen.
2

Hitta rätt match för bilens högtalarsystem. Se till att RMS och Peak betyg makt i amp passar bilens högtalare, annars kan du skada dina högtalare.
3

Sök efter begagnad bil amp du vill köpa. Kontrollera online på auktion webbplatser, pantbanker och tidningen radannonser. Många auktion webbplatser ger dig möjlighet att göra en sökning efter modeller och prisklasser.
4

Forskning säljaren innan du köper. Om du inte känner dig bekväm med säljaren, inte köpa från honom. Det kommer att spara mycket tid och pengar om du forskning innan du köper.
5

Få bevis på att den använda bilen amp fungerar om du kommer att köpa det från en privat fest. Om du köper på nätet och inte kan få bevis, ta reda på om webbplatsen erbjuder en plan för köparen skydd som gör att du kan gå objektet för en återbetalning om det inte fungerar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80402.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.