Hur installerar jag en radio i en 1993 Nissan Sentra?

Eftermarknad bilstereo ger ett antal funktioner som inte vanligtvis finns på fabriken utfärda stereoapparater på nya bilar. Sådana funktioner inkluderar MP3-spelare, navigeringshjälpmedel, dvd-spelare, Bluetooth mobiltelefon anslutning och USB-portar. Som sådan, är bilstereo byte en av de vanligaste bil ändringar. 1993 Nissan Sentra ägare måste ta bort panelen mitten streck i bilen och anpassar ledningarna att installera en eftermarknad stereo. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Kablage Adapter
Nissan mångfald radioantenn adapter
Visa fler instruktioner
1

dra ut askkoppen. Ta bort de två skruvarna placerade mellan askkopp och cigarettändare. Snäppa loss plast instrumentpanelen omger växelspaken och plats åt sidan. Dra huvudpanelen mitten streck från kroppen av instrumentbrädan.
2

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion fästen till instrumentbrädan. Dra ut radion av instrumentbrädan. Koppla de två kabelhärvor och koppla den svarta kabeln radioantenn. Ta bort skruvarna fästa radion fästena till radion. Placera den gamla radion åt sidan.
3

Fäst den gamla radion fästet till den nya stereon med hjälp av skruvarna. Anslut adaptern kablaget till de två kabelhärvor i Nissan. Skjut anslutningarna tillsammans tills de klickar på plats. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till kabelstammen av den nya stereo.
4

Anslut Nissan mångfald adaptern radioantennen till den svarta radio antennkabeln. Anslut anpassad kabeln till radioantenn porten på baksidan av den nya stereon.
5

Skjut anslutna stereo i instrumentbrädan bostäder. Säkra radion fästena till instrumentpanelen med fyra skruvarna. Sätt tillbaka panelen center instrumentbrädan. Knäpp plast panelen som omger växelspaken på plats igen.
6

tillbaka de två skruvarna mellan askkopp och cigarettändare. Byt ut asklådan. Slå på stereon för att testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82009.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.