Hur man installerar stereoapparater Pioneer Bil

En av de mest populära märket i bilstereo är Pioneer, som har att göra stereoapparater och stereohögtalare i Tokyo, Japan, sedan omkring 1938. Bortsett från att vara hög kvalitet och prisvärda, installera dessa stereoapparater Pioneer bil är en mycket enkel process som du bör kunna göra på några timmar. Saker du behöver
avbitare
Skruvmejselsats
eltejp
sidavbitare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilbatteri. Det är oerhört viktigt för din säkerhet att du aldrig arbeta på någon typ av elektroniskt i bilen med batteriet fortfarande är ansluten, eftersom detta gör att du riskerar för elchock.
2

Ta bort den gamla stereon genom att ta av alla instrumentbrädan paneler omger stereon, glider ut din gamla enhet stereo huvudet, och koppla ur alla kablar som är anslutna till huvudenheten. Släng den gamla stereon.
3

Ta din Pioneer bil enhet stereo huvudet och plugg varje positiv trådarna från bilens högtalare till de positiva terminalerna på huvudenheten. Ta alla de negativa högtalarkablarna och koppla dem till de negativa terminalerna på huvudenheten.
4

Fäst stereons svarta jordkabeln till en bult eller skruv som ligger nära där stereon är monterad i streck.
5

Anslut alla kablar tändningssystem till din Pioneer stereo.
6

Ta kabelstam och anslut den till din bilstereo. Nu ansluter antennen på baksidan av din huvudenhet.
7

Skjut stereo tillbaka in i instrumentbrädan, skruva den på plats, och byt ut instrumentbrädan bitar du tog bort tidigare.
8

Anslut ditt bilbatteri, vända bilen på och testa din nya stereo Pioneer bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80546.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.