Hur man lägger in en ny radio i en Ford F-150

Du kanske vill uppgradera din Ford F-150 efter att ha kört bort det partiet. Bland de tillägg du kan göra utan hjälp av en mekaniker sätter i en ny radio. Du kan behöva köpa extra kablar som kommer att konvertera anslutningsledningar för kompatibilitet mellan radion och din ursprungliga F-150 radio ledningar. Instruktioner
1

Lossa batteripolen för att förhindra kortslutning. Knäppte och ta bort hela frontpanelen ovanför fabriken radion genom att dra i toppen, och placera den åt sidan. Detta kommer inte att helt lossna. Flytta bort det för att få tillgång till radion och dess bilagor.
2

Ta bort de fyra 9/32 skruvar. Ta bort fabriksmonterad radio. Lossa pluggarna ansluta radion till selen och lossa antenner pluggen.
3

Identifiera nya huvudenheten bestämmelser kit montering. Notera ditt år och modell samt ta bort de flikar som inte är nödvändiga för att installera radion för din Ford F-150.
4

Infoga din radio hölje i satsen församling. Böj flikarna på din radio hölje utåt för att säkra det på plats.
5

Skjut in radion på fallet tills den snäpper på plats. När radion är ordentligt snäpps in, notera din tråd pluggar och fäst dem i selen, och anslut antennerna pluggen.
6

Installera din radio hölje med samma metoder som används för att ta bort den fabriksmonterade radion . Sätt i de fyra 9/32 skruvar för att fästa den nya huvudenheten bestämmelser kit montering.
7

tillbaka frontpanelen genom att rikta in flikarna på botten, mitten och toppen. När linje, snäppa fast panelen på plats. Sätt tillbaka batterikabeln och njut av din nya radio.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80489.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.