Vilken typ av SD använder jag för min CR-V?

Den typ av SD-kort som används i en 2007 Honda CR-V är i hög grad beroende av att ha navigationssystemet alternativet installerat. En del av navigationssystemet är en PCMCIA-kortplats bakom skärmen som kan ta emot alla PCMCIA-adapter. Denna adapter, i sin tur, kan acceptera en kortläsare, den bästa är en combo 5-till-1, som läser varje typ av kort. Sedan, är den typ av SD-kort i grunden något som PCMCIA-adapter kan acceptera. Dessutom, kan någon av Honda EX-modeller från 2007 vara utrustade med navigationssystemet. CR-V modellerna

Honda gör tre utföranden modeller för 2007 CR-V. Dessa är LX, EX och EX-L. Honda säljer även trim i förpackningar, som Toyota har gjort. Den Navigation paketet är ett alternativ endast tillgänglig på EX-L trim nivå. Del av navigatorn är en PCMCIA-kortplats bakom videoskärm, genom vilket ett SD-kort kan användas via bilens ljudsystem.
Alternativ paket

Navigationspaketet är ett specifikt alternativ som inkluderar PCMCIA-kortplats som en av dess funktioner. Det finns ingen kortplats finns med något annat alternativ paket om 2007 Honda CR-V. Navigeringen paketet erbjuds endast på EX-L-trim modellerna, vilket är det högsta priset Honda CR-V, vid ungefär $ 30.000. Med undantag för denna modell med denna klädsel, kan ett SD-kort inte användas på en Honda CR-V. Addera ditt SD-kort Formatera

Alla data på SD kortet ska placeras i mappar som ska läsas av Honda CR-V PCMCIA-kortplats. Dessutom måste SD-kortet formateras som FAT32. SDHC-minneskort öka lagringskapaciteten av SD-kort 4-32 megabyte, och SDHC-formatet kan också arbeta i SD standard slots med en firmware uppgradering från enhetens tillverkare.
SD hastighetsklasserna

p Det finns två SD Speed ​​klasser till SDHC formatering: Speed ​​Class och UHS Speed ​​Class. Det finns flera numeriska standarder som kan visas på SD-kortet etiketten, men de gäller främst video formatera upp till HD-video streaming. Den mest generella, klass 2, är formatet för varje typ av musikfil att spela igenom ett kort adapter i Honda, inklusive microSDHC-kort (s).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82748.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.