Hur man installerar de bakre högtalarna i en Corvette

De bakre högtalarna i en Corvette ger mycket low-end ljud, och om du tar dig tid att ersätta felaktiga högtalare, kommer du tydligt höra din musik pumpning genom din bil. Byta ut felaktiga högtalare i en Corvette gör en väsentlig skillnad ljudkvalitet eftersom detta är en bil med en högljudd och kraftfull motor. Du måste se till att de bakre högtalarna är i toppform så att du kan höra över den stadiga vrål. Saker du behöver
skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
högtalare Replacement
Fordonsspecifika högtalare selar
Blue kvinnliga flatstift
Wire crimpers

Visa fler instruktioner
1

Pop luckan och placera de bakre högtalarna panelerna. Använd skruvmejsel för att försiktigt bända gallren bort av plast paneler, utsätta de bakre högtalarna.
2

Unbolt högtalarna från bilen med en 1/4-tums Ratchet och uttag, sedan dra dem ut och koppla loss selen från baksidan av högtalaren.
3

Crimp en kvinnlig spade kontakt till varje tråd på fordonsspecifika högtalarkablaget hjälp av tråd crimpers. Vänd ersättande högtalare så att du kan se baken, och anslut den röda tråden med den kvinnliga flatstiftet på den positiva terminalen på högtalaren, och den svarta kabeln till den negativa polen.
4

Lift högtalaren upp till panelen och anslut fordonsspecifika högtalarkablaget till fabriken högtalarkablaget med den lediga handen. Bolt högtalaren till fordonet med en 1/4-tums Ratchet och uttag. Skjut högtalaren tillbaka locket på plasten panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80844.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.