Lägga till en förstärkare till en Honda Odyssey

Den gemensamma tanken på förstärkare för bilstereo är att det är nödvändigt att skapa en högljudd bil ljudsystem. Även om detta är sant, är volymen bara en av fördelarna med att lägga till en förstärkare. Om du har en subwoofer som en del av din Honda Odyssey system, behöver du en förstärkare för att driva den högtalaren. Dessutom, för att ge ett djup i ljudet och verkligen få ut det mesta av dina fabriksinstallerade eller eftermarknaden högtalare, måste du installera en förstärkare. Du kan ha en förstärkare installerad i din Honda med en ljud tekniker, eller du kan göra det själv med lite tidigare ljudupplevelse. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
förstärkare kabelsats
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Honda. Koppla bort den negativa batterikabeln från den negativa batterikabel med en 10-millimeters fast nyckel. Ta bort kabeln från batteriet.
2

Anslut förstärkaren kabelsats ring terminal till den positiva batterikabeln. Ringen terminalen kommer att ha en strömkabel ansluten. Dra kabeln genom öppningen på brandväggen till fordonets insida. Addera 3

bort kåpa runt stereon. Använd en skruvmejsel för att bända den nedre kanten av panelen från instrumentbrädan. Placera fingrarna i lättad område på panelen och dra den från instrumentbrädan. Koppla klimatet ledningar vredet från baksidan av panelen.
4

Ta bort de sex skruvarna runt Honda stereo med en stjärnskruvmejsel. Dra stereo från fästet.
5

Koppla ledningarna från baksidan av stereon. Det finns tre anslutningar: antennen, strömförsörjningen och högtalarna. Dra ur nätsladden och antennkabeln från stereon. Högtalarkablarna måste gripas av plast tråd havsabborre och dras från baksidan av radion.
6

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut signalkabeln och sätt på bly (från förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern. Kör de nyligen anslutna kablar genom baksidan av stereon montering dockan, till golvet av Honda.
7

Skjut stereo tillbaka i instrumentpanelen dockan. Byt ut skruvarna runt radions omkrets. Anslut klimatet ledningar vredet på baksidan av beklädnaden. Placera streck kåpa tillbaka runt stereon och skjut den på instrumentbrädan för hand. Panelen kommer att gå tillbaka på plats.
8

Ta bort paneler på dörrpanelerna, på golvet, med en kåpa borttagningsverktyg. Dra kablarna från stereon längs den högra sidan av Honda, under mattan.
9

Kör strömkabeln från golvet i förarsidan (dirigeras genom brandväggen) på vänster sida av fordonet, under mattor. Samtliga kablar behöver dras till det bakre lastutrymmet på fordonet.
10

Placera förstärkaren i det bakre lastutrymmet av Honda Odyssey. Anslut signalkabeln till förstärkaren, samt turn-on bly och elkabeln. Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till förstärkaren. Anslut kabeln till en bult eller skruv i det bakre lastutrymmet. Varje bult ansluten direkt till ramen på Odyssey gör.
11

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren och dra dem till de högtalare du vill förstärka.
12

Placera den negativa batterikabeln s klämma runt den negativa batterikabeln. Dra åt klämman med en 10-millimeters fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80916.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.