Hur man tar bort en Lexus LS 400 Bilstereo

I lager stereo installerad i flera Lexus och Toyota-modeller, inklusive Lexus LS 400. En Lexus ägare kan hitta behovet av att reparera eller byta ut däcket stock stereo med en eftermarknad stereo. Du kan välja att ha stereon bort av en professionell bilstereo tekniker, eller så kan du få de nödvändiga verktygen och avlägsna stereoanläggning själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
10-mm hylsa och kör
Visa fler instruktioner
1

Lyft Lexus huven och använd skiftnyckel för att lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuspol. Lyft kabeln från batteriets pol och ställ den åt sidan. Flytta till det inre av fordonet.
2

Ta panelen innehåller seat-värmaren slår nedanför stereo montering och dra bort det från instrumentbrädan. Ta bort de tre skruvarna på baksidan av öppningen i instrumentbrädan kvar av sätesvärmare panelens avlägsnande, med en stjärnskruvmejsel.
3

Ta instrumentpanelen nedanför stereon och dra bort från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna bakom den förskjutna panel med uttaget och kör.
4

Skjut stereo montering från Lexus "stereo-montering docka. Koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten. Dra ur antennkabeln från baksidan av LS400-aktien stereoanläggning. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon fästet. Skjut stereo från fästet för att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81879.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.