Hur man gör en System Competition Stereo

Bilstereo tävlingar ta fram det bästa i entusiaster bilstereo. De är en chans att visa upp månader av hårt arbete, engagemang och fokus. Om du har ett intresse för bra ljud i bilen, kanske du är intresserad. Kraven på att göra en bra stereo konkurrens nivå är inte lätt, men med rätt fokus och förståelse för tävlingen världen, kan du sätta din bil upp till den nivå du vill ha. Instruktioner
1

Vet organisatoriska system bilstereo tävlingar. Det finns fyra stora organisationer. Den IASCA är den äldsta och den största och har fokus på ljudkvalitet än SPL, som hänvisar till de decibel som produceras av bilstereon. Den USACi är den näst största gruppen och grundades på att få roliga tillbaka till tävlingen. Den USACi har en ljudkvalitet ligan och en SPL ligan. Db Dragracing är tredje organisation och är helt baserad på SPL. MECA är den nyaste organisationen och har både en division ljudkvalitet och en SPL division. Fråga runt och ta reda på vad organisationen är aktiv i ditt område.
2

Börja planera ditt system konkurrens stereo. Budget dina pengar, stereoutrustning är dyrt. Budget din tid, bygga en stereo tar otrolig tid engagemang. Studera regelboken för tävlingar. Ta reda på vad ligan du vill tävla i och vad du realistiskt bör sträva efter. Det finns olika nivåer för pro klass, mellanliggande och amatör. Börja bilda en lista på vad CD-spelare, högtalare, förstärkare, högtalare och tillbehör du önskar för din bil.
3

Ta din bil till en professionell bilstereo butik. Alla konkurrenter gör detta, och det kan göra en enorm skillnad. Bestäm vilka komponenter du vill ha installerat professionellt och vilka du kan själv installera. Kom ihåg, kommer du förmodligen inte att kunna göra ett bättre jobb än en pro shop, men det kommer att kosta dig. När stereon är klar, kan pro butiker göra många finjusterande justeringar att göra din stereo prestera på högsta möjliga nivå.
4

Hitta en lokal tävling och skriv. Ta fotodokumentation av din bilstereo installation. Domarna måste se de delar av anläggningen som nu är dolda, som baksidan av CD-spelaren eller subwoofer installation. Förbered dig på att sälja din stereo till domarna och publiken genom att prata upp det och förklara komponenterna. Göra ett bra system bilstereo innebär också goda allmänna förmåga att tala och nätverk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81575.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.