Infiniti I30 Radio Borttagning

Den Infiniti I30 är en midsize fordon som tillverkas av Nissan. Infiniti är Nissans lyx namnskylten, liknar Toyotas Lexus varumärke. Avlägsna I30 radio för att förbereda för en invändig översyn, såsom streck dissasembly, eller om du vill installera en ny CD-spelare i bilen. Med ett par hushåll verktyg, tar processen ca 15 minuter. Saker du behöver
Tänger
Trim panel Tool Review stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Park på en jämn yta. Flytta I30: s växel till "N" och ställ in nödbromsen. Stäng av motorn. Öppna huven och ta loss minuskabeln från batteriet med tången.
2

Bänd längs kanten av luft-vent panel (över radion) med en plast trim verktyg. Arbeta dig runt panelen tills den är fri från instrumentbrädan. Dra ut det. På baksidan ser du en anslutning för varningsblinkerknappen, koppla ur den
3

Bänd längs kanten av trim panelen runt växelspaken grind.. Arbeta dig runt tills denna panel är häktas, och lyft sedan upp den för att ta bort det. Du ser två gyllene skruvar bakom den främre delen av panelen.
4

Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ta bort de två skruvarna bakom luftventilen panelen. Dra ut radion av instrumentbrädan. Den är kopplad till öppningen kontrollerna. Koppla de två sele på baksidan av radion.
5

Ta bort de fyra skruvarna på vardera sidan av radion. Dessa håller radion på vent kontroll. Skjut radion ur installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81878.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.