Lägga till ett extra uttag till en stereo spelare

stereoapparater har förmågan att producera ljudkvalitet som inte kan matchas av de flesta datorhögtalare eller hörlurar. Tyvärr har många stereoapparater saknar en extra anslutning för att möjliggöra uppspelning från iPods, mobiltelefoner och olika MP3-spelare. Lägga till ett extra uttag till stereon är enkel och prisvärd. Saker du behöver
Stereo med inbyggd RCA-ingång uttag
RCA-till-Aux-omvandlare kabel
Visa fler instruktioner
1

Leta RCA-ingångar på din stereo. De är oftast inrymt i den bakre delen av anordningen i närheten av olika andra anslutningar. RCA-uttag inkluderar tre färgade (röda, vita och gula) hamnar, vilken utgång en kombination av ljud-och videosignaler. Den gula porten transporterar videodata, medan de röda och vita hamnar bära strikt ljud. För våra syften kommer vi att bortse från den gula porten och enbart fokusera på de röda och vita portarna.
2

Anslut de röda och vita ändar av din adapterkabel till lämpliga portar på stereo (röd till röd och vit till vit). Se till att dessa anslutningar är ordentligt på plats i syfte att undvika att få ett väsande i ljudet. Addera 3

Ta den andra änden av tråden, den extra anslutningen och anslut den till hörlursuttaget jack på den enhet som du tänker använda den med. Slå på stereon och trycker på knappen med titeln antingen "TV Mode" eller "Auxiliary." Dessa namn variera beroende på märket på din stereo och finns normalt på framsidan av enheten.
4

Testa din anslutning genom att spela ljud genom den anslutna enheten. Ljudet kommer att börja spela omedelbart, precis som det skulle genom hörlurar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81039.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.