Hur kör jag nätsladden till en förstärkare i en 1998 Honda Accord?

Ägare av en 1998 Honda Accord kan välja att lägga en eftermarknad förstärkare bilstereo till deras lager stereoanläggning ger extra kraft och tydlighet. Förstärkaren kommer att kräva sin egen strömförsörjning från bilens batteri. Upprätta strömförsörjning med hjälp av ett kit förstärkare ledningar finns på alla eftermarknaden bilstereo försäljningsställe. Du kan välja att ha nätkabeln installeras av en bilstereo tekniker, eller så kan du lägga kabeln själv och spara pengar. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Drill
Gummigenomföring
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna Accord huva genom att dra spaken Huvlås ligger på förarens sida av fordonet. Flytta till framsidan av bilen och öppna huven. Lossa skruvarna som håller fast varje batterikablarna till respektive positiva och negativa batteripolerna med en 10mm nyckel. Lyft den negativa batterikabeln (svart, markerad med ett "minus"-tecken) från batteripolen och ställ den åt sidan. Lyft den positiva batterikabeln (röd, märkt med "plus" tecknet) från batteriets pluspol.
2

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till den positiva batteripolen inlägget. Placera den positiva batterikabeln klämma tillbaka på posten över ringen terminalen. Dra den positiva klämman batterikabeln med skiftnyckel.
3

Ta bort säkringen från säkringshållaren på ringen terminalen. Anslut den blå förstärkarens strömkabel (ingår i förstärkaren kabelsats) till ringen terminalen.
4

Borra hål i Accord brandvägg på insidan av fordonets hytt. Placera en gummigenomföring i det nya hålet för att skydda kabeln. Trä kabeln strömförsörjningen genom den nya öppningen och in på insidan av bilen. Flytta till insidan av kabinen.
5

Samla strömkabeln från mul-och area på förarsidan av Accord. Lyft mattan bort från fordonets golv med kåpa borttagningsverktyget. En platt skruvmejsel kommer att fungera om du är utan trim verktyget. Lägg kabeln under mattan till platsen för förstärkaren. Använd verktyget för att separera mattor från plasten panelen vid dörröppningen.
6

Byt ut mattan med trim verktyget (eller skruvmejsel) för att stoppa kanten av mattan i globlinjen för dörren öppna paneler.
7

Anslut elkabeln till ineffekt på förstärkaren. Konsultera förstärkarens bruksanvisning för placeringen av makt-in uttag. Återgå till motorrummet.
8

Sätt tillbaka säkringen i säkringshållaren kortplatsen på ringen terminalen. Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen inlägget. Dra kabelns bulten med nyckel för att säkra kabelns klämma. Stäng Accord huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81798.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.