Hur Wire en eftermarknad stereo till en Lexus IS300

The IS300, Lexus nybörjar sedanmodell är utrustad med en AM /FM-stereo däck med inbyggd CD-spelare. Ägare av IS300 som vill byta sin enhet stock stereo kan göra det med ett antal kompatibla eftermarknaden huvudenheter. Välj en enkel-DIN stereo däck (mäter 2 inches från 7 inches) och installera det själv för att spara pengar. Inhandla nödvändiga ledningar adaptrar och fronten adapter för att säkerställa korrekt anslutning och passar i din Lexus stereo montering dockan. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa mer Instruktioner
1

Lyft huven och lossa skruvsäkringssystem den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från terminalen och ställ den åt sidan. Flytta till fordonets insida.
2

bort den lilla instrumentpanelen nedanför stereo montering med en kåpa borttagningsverktyg. Koppla loss ledaren anslutningarna från baksidan av panelen och ställ dem åt sidan.
3

Ta bort de två bolt skruvarna från botten av stereo docka med en 10 mm hylsa och kör.

4

bort den lilla panelen från toppen av instrumentbrädan ovanför stereon med kåpa. Ta bort de två skruvarna i panelen med en stjärnskruvmejsel. Ta tag i panelen och ta bort den från toppen av stereo fästet.
5

Ta bort de två bolt skruvarna från toppen av stereo fästet med sockeln och kör. Dra stereo från stereo montering dockan. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av beståndet huvudenhet.
6

Skjut installationen hylsan (medföljer nya stereo) eller frontpanelen adapter i stereon dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln genom baksidan av adaptern. Anslut Lexus kontakterna stereo ledningar till kabelnätet adaptern leder.
7

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i FM antenningång på baksidan av den nya enheten. Skjut stereo i hylsan eller frontpanelen adaptern tills den snäpper på plats.
8

Placera kåpa på instrumentbrädan ovanför stereon. Skruva i de två skruvarna med skruvmejseln. Placera den lilla panelen ovanpå instrumentbrädan ovanför stereon montering och trycka hårt mot den för att knäppa den på plats.
9

Anslut ledningarna kontakterna på baksidan av tunna instrumentbrädan nedanför stereo. Placera panelen på instrumentbrädan och tryck fast mot det att snäppa tillbaka den på instrumentbrädan. Återgå till Lexus 'batteri.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen bly. Dra åt skruven på klämman med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81799.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.