Hur man gör en iPhone Arbeta med en 2004 F-150 Factory Radio

Ansluta en iPhone till en fabrik radio i 2004 Ford F-150 kan åstadkommas via olika medel. Du kan välja att installera en FM-sändare till uttagen på baksidan av stereon däck och köra kabeln till framsidan av Fords instrumentbräda. FM-sändaren är ett billigt alternativ men det kan producera mindre än stellar mottagning eftersom sändaren kommer att konkurrera med andra over-the-air signaler. Det bästa alternativet för anslutning är en FM-modulator, som ansluter till fabriken huvudenheten i en sluten krets, som erbjuder en direktlinje till stereoanslutningen för bättre tydlighet och signalstyrka. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Visa mer Instruktioner
1

Öppna huven på Ford lastbil och lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriet terminalen med skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet för att undvika kortslutning i elsystemet under FM-modulator installationen. Flytta till fordonets insida.
2

Skjut stiften på DIN borttagningsnycklarna i hålen på vardera sidan av Ford F-150: s fabrik stereo däck. Tryck på knapparna i däck tills de låses på plats. Dra utåt på tangenterna för att frigöra låsmekanismen hålla huvudet enheten i stereo montering dockan. Behåll det yttre trycket på tangenterna medan du skjuter stereo däck från instrumentbrädan dockan. Dra stereo tillräckligt långt från stereo docka för att tillåta åtkomst till ledningarna anslutningen på baksidan av enheten. Addera 3

Koppla loss antennkabeln från det övre vänstra hörnet av stereo bak panelen. Koppla stereo ledningar kontakterna från uttagen på baksidan av radion. Anslut FM-modulator antennkabeln leder till antenningången på baksidan av radion
4

. Anslut Fords antennkabeln i ingången på FM-modulator. Konsultera FM modulator handbok för exakta inmatade platser för den modell som du har valt att installera.
5

Anslut Fords stereo ledningar kontakterna i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till motsvarande uttag på baksidan av fabriken radio.
6

Anslut FM-modulator signalkabel kontakt i tillgängliga kabelnätet adapterkabel. Kabelnätet adapter leder är märkta för att visa var den lämpliga extra anslutningen ska göras. Om du är osäker på vilken kontakt för att använda, läsa kabelhandboken sele adapter för vägledning.
7

Placera huvudsakliga rutan för FM-modulatorn i området för stereo docka bakom fabriken radio. Mata in ledningarna från FM-modulatorn i handskfacket bredvid stereon dockan. Skjut stereo tillbaka i instrumentbrädan tills den snäpper in i dockan. Ta Ford DIN borttagningsnycklarna från stereoanläggning ansikte.
8

Placera kabeln klämman på den negativa batteripolen, dra åt skruven på klämman med nyckeln och stäng huven.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82684.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.