Felsökning av Visonik V2318 Förstärkare

Den Visonik V2318 är en effektförstärkare som används i mobila stereo installationer. Det används främst för att driva subwoofers, eftersom dess höga uteffekt är för mycket för vanliga interiör högtalare. Problem med förstärkaren kan komma från ett antal källor, såsom felaktig installation eller lösa ledningar. Grundläggande felsökning kan göras av ägaren, men mer komplicerade problem kräver en specialiserad tekniker. Instruktioner
1

Byt ut säkringen. Om förstärkarens strömlampan inte lyser upp, kan säkringen vara problemet. Säkringen är placerad nära framsidan av förstärkaren där strömterminalerna är. Byt ut säkringen med den exakta modellen för närvarande används. Den gamla säkringen anger modellnumret på den. Säkringarna är billiga och lätt tillgängliga på alla mobila elektroniska butiker.
2

Kontrollera ledningarna på förstärkaren. Titta på alla anslutningarna på förstärkaren. Kontrollera strömmen (+ /-) kablar, ledningar högtalare, fjärrkontroll bly och RCA-anslutning. Se till att alla anslutningar sitter fast och ingen har lossnat. En lös anslutning kan resultera i en dålig, sprakande signal eller ens makt går på och av.
3

Kontrollera kablage och komponenter som ansluter till förstärkaren. Kontrollera att elanslutningar på batteriet är fasta, liksom anslutningar till huvudenheten och högtalarna. Ibland problemet kanske inte med förstärkaren alls. Också se till att högtalarna inte är skadad eller trasig.
4

Hit knappen förstärkaren reset, en liten röd knapp på framsidan av förstärkaren nära nätplintarna. Detta kommer att återställa förstärkaren till fabriksinställningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82461.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.