Radio Installationsinstruktioner för en 1987 Chevy Truck

De 1987 Chevrolet lastbilar var utrustade med AM-FM radio och valfria kassettbandspelare. Chevy ägare som har att ersätta en felaktig enhet eller vill uppgradera till en mer kapabla stereosystem kan välja bland flera eftermarknaden alternativ. När du har valt stereo däck för att matcha dina behov, köpa de nödvändiga adaptrar och installera enheten själv att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
kryssmejsel
7-mm-uttaget och kör
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Faceplate adapter

Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på lastbilen och lossa minuskabeln från batteriet. Flytta till Chevy kabinen.
2

Öppna dörren handskfacket. Ta bort de två skruvarna från den vänstra kanten av facket öppning med en Phillips-skruvmejsel. Dra askkoppen från instrumentpanelen och ta bort skruven längst ner till vänster i den stereo däck.
3

Ta frontpanel som döljer stereon fästet och dra bort det från instrumentbrädan . Låt panelen hänga med ledningarna. Ta bort de två skruvbultar från sidorna av stereo (en på varje sida) med 7-mm-uttaget och kör. Skjut stereo från stereo docka tillräckligt långt för att nå alla anslutningar på baksidan av enheten.
4

Koppla stereo ledningarna och dra ut antennkabeln från baksidan av fabriken stereo. Avsätta enheten fabriken huvudet. Anslut Chevy stereo ledningar till adaptern kablage leder. Anslut antennkabeln leder in i GM antenn-adapter.
5

Skjut eftermarknaden fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan tills den låses på plats. Dra stereo ledningar, som är ansluten till kabelnätet adaptern, och antennkabeln, som är ansluten till GM antennadaptern, från baksidan av Chevy stereo docka på framsidan av instrumentbrädan.
6

Anslut kabelstammen adaptern leder kontakterna till motsvarande uttag på baksidan av den nya radion. Sätt i sladden från GM antennen adaptern i ingången märkt "FM ANT" på baksidan av den nya huvudenheten. Skjut eftermarknaden radion i fronten adaptern tills den låses på plats inom dockan.
7

Byt instrumentpanelen panelen över stereon montering och skruva i de två skruvarna till vänster om handskfacket. Skruva i skruven i det nedre vänstra hörnet av stereon dockan. Stäng handskfacket.
8

Sätt tillbaka batteriets minuskabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82133.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.