Subwoofer Glasfiber Enclosure Tutorial

En subwoofer är en högtalare som är inställd speciellt för låga frekvenser. Detta innebär att när en subwoofer är korrekt installerad, är musikens bas mer framträdande. Varje subwoofer kommer med specifikationer om vilken typ av kapsling bör placeras i, särskilt när det gäller volymen av inneslutningen. Om du inte kan hitta rätt typ av hölje, kan du bygga din egen med hjälp av mattor av glasfiber och en skum mögel. Saker du behöver
måttband
Pencil
Papper
polyuretanskum
Glasfiber File
blanda
Sandpapper
Paint
Visa fler instruktioner

1

Mät arean av fordonet där din subwoofer kommer att placeras. Anteckna dessa mätningar, sedan använda en penna och papper för att rita ut din design, se till att det kommer att passa in i utrymmet. När du utformar din kapsling, titta på subwoofern specifikationer. Subwoofers låter bäst i en låda med rätt volym. Designa din inhägnad för att komma så nära denna volym som möjligt.
2

Använd polyuretanskum för att skapa den form du vill att din inhägnad ha. När skummet har härdat, lämna det till exakt den form du vill ha på din box. Sand bort eventuella ojämna kanter.
3

Applicera glasfiber. Blanda harts och härdare tillsammans för att skapa en epoxi, enligt tillverkarens instruktioner, och lägg dina glasfiber på din skum kapsling. Använd sedan en pensel för att applicera epoxin glasfiber. Upprepa denna process med ett andra skikt av glasfiber över den första.
4

Ge dina glasfiber minst en timme för att bota.
5

Dig allt skum från din glasfiber kapslingar. Försök att inte repa glasfiber.
6

Sand din glasfiber låda tills du har en slät yta.
7

måla din glasfiber låda om så önskas. Applicera ett lager färg, låt det torka och sedan tillämpa en annan jacka. Du kan använda en pensel eller sprayfärg för en mer jämn finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82532.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.