Hur uppdatera programvaran på en Alpine IVA-W505 Navigation

The Alpine IVA-W505 är en in-dash-mottagare och stereo, utformat för att ge dig de senaste medier alternativ för din bil. Detta inkluderar anslutningar för en iPod eller annan MP3-spelare, CD-text och ett navigationssystem. Ibland måste du uppdatera programvaran och den fasta programvaran som körs på den alpina stereo. Detta görs med en grundläggande USB-minne och gratis nedladdning från den alpina hemsida. Saker du behöver
USB-minne
Visa fler instruktioner
1

Öppna din webbläsare och navigera till den alpina hemsida.
2

Välj "Support"-funktionen, välj sedan "Bilstereo" och välj "IVA-W505" som den enhet som du vill ha uppdateringar.
3

Klicka på "Downloads" och senaste nedladdningar av filer visas på skärmen. Klicka på länken för att ladda ner filerna direkt till datorn.
4

Anslut ett nytt USB-minne till datorn (eller åtminstone en flash-enhet med några sparade filer), klicka sedan på "Start, "" datorn "och dubbelklicka på den flyttbara enheten ikonen.
5

Klicka och dra den nedladdade filen (er) till det öppna fönstret. När filerna har kopierats färdigt, högerklicka på USB-minne ikonen och välj "Mata ut" från rullgardinsmenyn. Anslut USB-minnet i USB-porten på Alpine IVA-W505 och mjukvaran informationen uppdateras automatiskt direkt till stereon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82340.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.