Hur man installerar en stereo i en Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse sport Coupe kommer i en mängd olika lyxiga nivåer, en del med mindre än imponerande stereoapparater. Lägga funktioner som subwoofers och navigering är lätt. Uppgradering av stereo för förbättrad ljudkvalitet och nyare funktioner tar några grundläggande verktyg och så lite som en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Mitsubishi konsol trim med ficka
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av original utrustning som installeras i Mitsubishi Eclipse genom att titta på trim runt stereon. En enda trim som omger en huvudenhet och equalizer kräver inköp av Mitsubishi konsolen trim med en inbyggd ficka. Enheter som har trim med två hål kräver inte en monteringssats.
2

Bänd trim från instrumentpanelen genom att applicera ett tryck på det övre högra hörnet tills klämmorna har släppt. Leta upp och ta bort de fyra skruvarna, två på varje sida av stereon. Addera 3

Dra huvudenheten ur instrumentbrädan och lossa kablarna från baksidan. Skjut Mitsubishi bur med en nedre ficka i tankstreck om Eclipse kom med ett enda hål beklädningsdetalj.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Anslut adaptern kabelnät och antennen på baksidan av den nya radio-och sedan i instrumentpanelen.
5

Sätta på radion och testa högtalarna och stereo kontroller för att de fungerar korrekt. Sätt tillbaka de fyra skruvarna som håller monteringsaggregatet på plats och snäpp täckring i clipsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80472.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.