Hur man installerar en CD-spelare till en KIA Sportage

CD-spelare installation är en vanlig och enkel eftermarknaden uppgradering. För att installera en CD-spelare till en Kia Sportage, kan du få arbetet utfört på generalagenten eller på en eftermarknad audio återförsäljare, eller om du kan göra det själv. Saker du behöver
Dash trim pry Tool Review tunt tyg
kryssmejsel
Dubbel DIN distanser (kan behövas)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från Kia Sprtage batteri. Den negativa batterikabeln är den svarta kabeln som ansluter batteriet till Sportage ram.
2

bort instrumentpanelen trim omger stereon. Använda instrumentpanelen bända verktyg (eller en flat skruvmejsel täckt med ett tunt tyg för att skydda målgång i trim panel), bända botten trim gratis. Kroka klippen (längst upp på panelen) som håller trim instrumentpanelen på plats.
3

Lossa de fyra skruvarna som håller fast stereon i dockan. Skruvarna är på toppen (två) och botten (två) hörn av stereon.
4

Dra stereo ut.
5

Koppla ledningarna som förbinder gamla däck till instrumentbrädan. De ledningar grupper kommer att vara för strömförsörjning, högtalare och antenn.
6

Anslut ledningar grupperna till rätt uttag på den nya CD-spelaren.
7

Byt ut stereon med en dubbel DIN CD-spelare däck. Den Dubbel DIN stereo är önskad storlek däck för Kia Sportage. Distanser kan åläggas att tillhandahålla en lämplig passform beroende på märke på CD-spelaren. Distanserna, om nödvändigt, kommer att låsa fast runt kanterna på den tomma dockan.
8

tillbaka skruvarna för att fästa däcket i instrumentpanelen.
9

Fäst instrumentpanelen trim omger stereon däck. Anslut de bästa klippen först, sedan botten.
10

Anslut den negativa batterikabeln till minuskabeln på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80669.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.