1989 Honda Civic Radio Wire Färger

I 1988 omgjorda Honda Civic för tredje gången och lagt till lite mer makt till den kompakta bilen. Den 1989 Civic hade fyra versioner av en 1,5-liters motor som producerar 62-92 hästkrafter, och en 1,6-liters fyrcylindrig motor som vevas ut 108 hästkrafter. Den 1989 Civic hade en valfri AM-FM stereo finns på vissa utföranden. När du byter ut radion med en fabrik stereo eller en eftermarknad en, är det viktigt att känna till tråd färger så att du kan ansluta den nya radion korrekt. Bakre högtalarkablar

1989 Honda Civic har två bakre högtalare, en på vänster och en på höger. Den positiva tråden på höger bakre högtalaren är röd med en gul rand på den. Den högra bakre högtalarens negativa kabeln är brun med en vit rand. Den vänstra bakre högtalaren positiva tråd är blå med en gul rand och dess negativa kabeln är grå med en vit rand.
Främre högtalarkablar

positiva tråden om 1998 Civic högra främre högtalaren är röd med en grön rand och den negativa kabeln är brun med en svart rand. Den vänstra främre högtalaren positiva tråd är blå med en grön rand och den negativa kabeln är grå med en svart rand.
Ström och jordledningar

1989 Civic radio har två strömkablar. Huvudströmbrytaren tråd som stannar drivs hela tiden, ibland kallad memory wire, är vit med en blå rand. Strömkabeln som sätter på radion när du slår på tändningen till "Acc" eller "Run" är gul med en röd rand. Jordledningen för Civic radion är svart utan rand. Addera Belysning Wires

Civic s radio lampor dim och ljusare när du justerar dimmer. Tråden som styr denna funktion är röd med en svart rand.
Radio Wiring Tips

När kabeldragning 1989 Civic radio, är det bäst att använda ett kabelnät till eliminera behovet av att klippa och skarva ledningarna. Om ett kabelnät inte är tillgänglig, alltid löda samman trådarna och täcker de blottade delarna med elektrisk tejp. När du har anslutit och omfattar alla trådarna, prydligt samla ihop dem med två eller tre zip-ties.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82738.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.