Hur man byter en Mitsubishi Eclipse Radio

The Eclipse har fungerat som ingångsnivå sport coupe för Mitsubishi sedan slutet av 1980-talet. Den första generationen Eclipse kom med en vanlig AM /FM kassettdäck. Senare modeller ingår en CD-spelare. Under åren har Eclipse har utrustats med fabriksmonterad cd-spelare, mp3-spelare, satellitmottagare radio och nu senast, DVD navigering enheter. Eclipse ägare som vill byta ut sin fabrik radio med en eftermarknad enhet kan göra det med lite tidigare bil ljudupplevelse. Saker du behöver
5/8-tums skiftnyckel
kryssmejsel
Dubbel-DIN fronten adapter
Kabelstam adapter
Flat skruvmejsel eller trim-panel, borttagningsverktyg

Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Mitsubishi Eclipse. Använd en 5/8-tums skiftnyckel för att lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till den negativa inlägg av Mitsubishi batteriet. Flytta den negativa batterikabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Dra instrumentpanelen som omger stereon och fickan under stereo, bort från instrumentpanelen för hand. Om beklädnadspanel är svårt att ta bort för hand, bända kåpa bort från instrumentbrädan med hjälp av en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg.
3

Ta bort de fyra skruvarna i hörnen av stereo, fäste med en Philips-skruvmejsel.
4

Dra fabriken stereo från stereo montering dockan på instrumentbrädan.
5

Reach bakom fabriken stereo och koppla bort kablar till baksidan av stereon, inklusive antennen, trådarna högtalare (grupperade tillsammans med en vit plast tråd bindemedel) och förstärkaren signalkabel. Högtalarkablarna och ledningar förstärkare kan dras direkt från baksidan av fabriken stereo för hand.
6

in en dubbel-DIN (måttstock för stereo däck två gånger höjden av genomsnittliga bilstereo ) fronten adaptern i vakanta stereo montering docka av Eclipse.
7

Dra högtalarkablarna, antenn och förstärkare signal kabel igenom till framsidan av fronten adaptern. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern får tydliga indikationer om var lämpliga anslutningar ska göras (antingen färg-kod eller förkortning).
8

Anslut kablar till kabelnätet adaptern till baksidan av eftermarknad stereo. Skjut eftermarknaden stereo i utrymmet från fronten adaptern.
9

Byt streck trim som omger stereon. Justera trim med instrumentbrädan och tryck den på plats.
10

Placera den negativa batteri-kabel klämma över den negativa batteri-terminal bly. Dra åt skruven på klämman med en 5/8-tums skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81088.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.