Lägga till en eftermarknad System till en 1999 Lincoln Continental

Sedan debuten 1940 har Lincoln Continental gått igenom plattformsbyten, trimändringar paket och stereo systemförändringar. År 1999 var Continental tillverkas med antingen en fabrik stereo eller en uppgraderad Alpine stereo, vilka båda lätt kan avlägsnas. Om fabriken stereo kontakten är fortfarande på plats, kommer ett fordon specifik kabelnät i stor utsträckning förenkla installationen av en eftermarknad stereo. Saker du behöver
Tänger
Trim borttagningsverktyg
skruvmejsel
Kabelstam
eltejp
Stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen med en tång.
2

Avlägsna plastinfattning som omger Continentals stereo med en trim borttagningsverktyg.
3

Ta bort skruvarna som håller fast stereon med en skruvmejsel. Skjut stereo framåt och dra ur stereon ledningsnätet från plastadaptern den är ansluten till genom att dra isär dem.
4

Anslut ett kablage avsedd för en 1999 Continental till eftermarknaden stereo genom att matcha den färgade kablar från stereo till motsvarande kablar av kabelnätet och vrida den bara tråden ihop ändarna. Slå in anslutningen i eltejp.
5

Installera en eftermarknad monteringssats i instrumentbrädan av Continental följa anvisningarna som medföljer satsen. Skjut metallhylsa som medföljde eftermarknaden stereo i en stereo monteringssats. Fäst den på plats med hjälp av en skruvmejsel för att böja hylsan flikar.
6

Håll eftermarknaden stereo nära öppningen och pluggen ledningsnätet i plastadaptern. Skjut eftermarknaden stereo i metallhylsa och fäst med skruvarna du tog bort tidigare.
7

Byt plastinfattning genom att trycka den på plats. Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Eftermarknaden stereo är nu installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82643.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.