Hur man tar bort en stereo från en '99 Mazda Millenia

Ta en bilstereo från en bil som används för att innebära en hel del komplicerade steg och en examen i elektroteknik . På en 1999 Mazda Millenia , kunde det inte vara längre från sanningen . Bara fyra små knappar gör bort däcket en två - minuters -affären , och installera en ny radio tar bara ett fordon - specifik dash kit och ledningsnät . Saker du behöver Sida 2 set ( fyra tangenter totalt ) Ford radio borttagning verktyg ( se Resurser )
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet . Leta reda på de fyra vertikala hål på vänster sida av däcket , leta sedan de fyra vertikala hål på höger sida . Sätt en av Fords verktyg radio borttagning i de två hålen på vardera sidan av däcket , därefter i ett nytt verktyg i de två hålen under den första . Upprepa denna process på den motsatta sidan , vilket gör att varje nyckel klickar på plats när den trycks in
2

Håll den vänstra stranden av verktyg med vänster hand och håll den högra stranden med din högra hand . Dra samtidigt nycklarna mot dig samtidigt driver dem bort från mitten av däcket och varandra , tills däcket kommer ut ur instrumentbrädan .
3

Dra däck hela vägen ut av instrumentbrädan med händerna . Vrid däcket runt eller nå till baken och koppla kablagen och leder antennen med händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81255.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.