Hur man installerar en radio i en 1995 Nissan Truck

Den 1995 Nissan pickup kom med en vanlig AM /FM-stereo med CD-spelare. Senare alternativ inkluderade mer kapabla och kraftfulla stereoanläggningar, inklusive system med uppgraderade högtalare och förstärkare, modeller som kan spela MP3-filer och satellitmottagare radio. Nissan ägare kan ta sina bilar till en eftermarknad stereo återförsäljare för att köpa en ny radio. Du kan dra nytta av utloppet installation tjänst, eller så kan du installera nya radion själv och spara serviceavgift. Saker du behöver
10 mm hylsa
Ratchet
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Nissan truck och ta bort den svarta gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Flytta kabeln från batteriet.
2

Mata stereo ledningar i den tomma stereo docka genom en frontplatta adapter. Sätt fronten adaptern i vakanta stereo fäste. (Adaptern ska monteras på de anklagades bänk, och ledningar bör vara fria att ansluta sig till den nya radion.) Addera 3

Anslut Nissan grupperna radio ledningar (bunden av plast tråd bindemedel) i kabelnätet adaptern leder. Konsultera kabelhandboken sele adapter för instruktioner om anslutning platser.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av eftermarknaden radio.
5

Skjut den nya radion i öppningen som den modifierade stereo montering dockan i instrumentbrädan för Nissan truck.

6

Placera mitten instrumentpanelen trim på instrumentbrädan. Passa in ningsmedel med de två öppningarna i toppen av center skiljeväggsenhet. Tryck fast panelen på plats och sätt tillbaka de två skruvarna strax under ventilerna (och ovanför klimatkontroll) med en Phillips skruvmejsel.
7

Placera den negativa klämman batterikabeln runt minuskabeln stolpen och dra åt bulten med hylsa och spärrskaft. Byt ut gummit som täcker över den negativa terminalen för att hålla anslutningen ren. Stäng huven på Nissan lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81194.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.